Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HuoltoKurki Oy:n tietosuojaseloste

Yrityksemme noudattaa henkilötietojen käsittelyssä EU:n tietosuoja-asetusta.Asiakkaan tilatessa palvelun yritykseltämme, hyväksyy hän samalla yrityksemme tietosuojaselosteen ja verkkokaupan osalta lisäksi yleiset verkkokaupan sopimusehdot.

Henkilötietojen käsittelystä ei tehdä erillisiä sopimuksia asiakkaan (palvelun tilaajan) ja yrityksen (palvelun tarjoajan) välille.

Yrityksemme käsittelee henkilötietoja niiltä osin, kun niitä tarvitaan liiketoiminnan harjoittamisessa. Yrityksemme toimii tietojen rekisterinpitäjänä.

Liiketoiminnan harjoittamisessa tarvittavia henkilötietoja ovat:

Huolto- ja varaosatilaukset: nimi, puhelinnumero, osoite, mahdollinen ovikoodi, sähköpostiosoite, laitteen kuitti/ostotiedot, laitetiedot ja niiden vikatiedot sekä laskutustiedot

Verkkokauppa: nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite ja IP-osoite

Kylmälaitteen vuokraus: nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite ja henkilötunnus/ y-tunnus

HuoltoKurki Oy:n palvelujen käyttäjän tulee olla täysi-ikäinen.

Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Henkilötietoja säilytetään asianmukaisesti, ulkopuolisilta tietoihin pääsy estettynä, kirjanpidon velvoittaman ajan, 6 vuotta. Kun kirjanpidollinen velvoiteaika umpeutunut, tiedot hävitetään asianmukaisesti hävittämällä.

Asiakkaalla on oikeus tarkistuttaa omat henkilötietonsa ja tarvittaessa pyytää niiden poistamista. Asiakkaan tulee toimittaa tarkastuspyyntö kirjallisesti ja allekirjoitettuna HuoltoKurki Oy:n postiosoitteeseen: Rajamaankaari 5 A, 02970 Espoo. Asiakkaan tulee esittää tarkastuspyynnössä tietojensa etsimiseksi nimensä, osoitteensa ja palveluajankohdan ja palvelun aiheen. HuoltoKurki Oy toimittaa tarkastuspyynnön vastauksen asiakkaan väestötietojärjestelmästä varmennettuun osoitteeseen.

Tietoja ei käsitellä EU-/ETA-alueen ulkopuolella.

Huoltokurki.fi käyttää evästeitä.